На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди сидять та у приміщенні
І трошечки про уроки. Це – не для вас, шановні батьки. Уроки – тренувальні вправи для дітей.
З Інтернету про вивчення іноземної мови в початковій школі:
Оля: – В нас така ситуація, що я не вивчала англійську мову, тому допомогти в граматиці не можу, тому і шукаю вчителя, щоб навчив дитину.
Анна: – В такому віці засвоювати граматику не потрібно . Вчити слова, фрази, цілі речення за допомогою віршів, пісень, Ігор тощо”
Діана Миколаївна: – 😊Спілкування англійською – це не уроки. Це – взаємодія з дитиною, спільний інтерес. Це – весело і корисно, бо це – час, проведений з дитиною. Те, що вона буде пам”ятати все життя і те, чого нашим дітям зараз так не вистачає. А суто англійська займе аж 5 хвилин. За цей час ви разом згадаєте слова, проговорите їх в реченнях, будете помилятися, виправляти одна одну, сміятися, радіти успіхам. 😊 Ви – мама. Ви багато робите для дитини, а дуже треба, щоб разом. Англійська в початковій школі – це те, що вас оточує, що можна побачити, торкнутися, порахувати, посмакувати, вдягнути, принести, купити. 😊 Що ж тут складного?
Оля: – … да в годин так 8-9 коли мама виснажена с роботи прийде, а тут ще уроки..
Діана Миколаївна: – І трошечки про уроки 🙂. Це – не для вас, шановні батьки. Уроки – тренувальні вправи для дітей. Саме діти опановують знаннями, це їм потрібно практикуватися, вивчати, шукати відповіді і шляхи вирішення проблем. Діти вчаться давати тому всьому раду. Не заважайте їм тренувати пам’ять, мислення, розвивати кмітливість, допитливість, формувати характер. Ви не зможете до кінця школи контролювати всі предмети або працювати виключно на репетиторів. Дайте дитині можливість самій визначитися з тим, що є важливо і цікаво для неї. Для неї – не для Вас. Так само, як Ви не можети поспати або поїсти за Вашу дитину, так само Ви не повинні виконувати за неї її роботу. І не буде проблеми уроків для батьків після роботи, коли дитина навчиться підпорядковувати свій час своїм потребам та обов’язкам.